Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ψάχνει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

Δημοφιλή
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο Δικέφαλος, μετά την ευρωπαϊκή του προσπάθεια απέναντι στην Μακάμπι, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, δίνοντας δεύτερο παιχνίδι σε 48 ώρες.

Όπως είναι φυσιολογικό, χρόνος για ικανή προετοιμασία κόντρα στον Άθλο δεν υπήρχε για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι, ωστόσο η εμπειρία της ομάδας και η ποιότητα της, μπορούν να διαχειριστούν αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Απέναντι του, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του από το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας στην Θράκη του ΟΦΗ με 3-1.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ 3HD.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μόλις μία μέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, ετοιμαζόμαστε για να παίξουμε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Η νίκη είναι απαραίτητη σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ένα «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ μας περιμένει, παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να επιστρέψουμε στην καλή εικόνα μας, παίρνοντας παράλληλα τη νίκη!».

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022
8η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-Άθλος Ορεστιάδας (ΕΡΤ 3HD)


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου για ροτέισον, ιώσεις και το… μέλλον

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να αιτιολογήσει την κακή εικόνα της ομάδας του, που έφερε...

Στην ίδια κατηγορία