Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ελ Καντουρί

Δημοφιλή

Ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο ότι από την ώρα που επέστρεψε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, θα άλλαζαν τα δεδομένα με τον Ελ Καντουρί.

O Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι μια από τις… αγάπες του 52χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος και την Πέμπτη δεν έκρυψε την εισήγησή του περί παραμονής του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ.

“Θέλω να μείνει, αν δεν έμεινε ακόμη…” είπε ο Λουτσέσκου, μαρτυρώντας εμμέσως ότι ο ΠΑΟΚ είναι ήδη σε διαδικασία τελικής συζήτησης μαζί του.

Με τον 31χρονο Μαροκινό ο ΠΑΟΚ έχει μπει εδώ και μία εβδομάδα σε διαδικασία διαπραγμάτευσεων και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουλίου.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε απευθείας επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα, τον οποίο ενεργοποίησε και πάλι ο Ελ Καντουρί, και ο “χρυσοδάκτυλος” Ιταλός ατζέντης είναι αυτός, που ανέλαβε να κλείσει το deal για το μέλλον του.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι για 2+1 χρόνια, με αποδοχές λίγο μειωμένες σε σχέσεις μ΄ αυτές που προβλέπει το σημερινό του συμβόλαιο. Αυτό το υπέγραψε ότι ήταν 27 ετών, σήμερα είναι 31…

Ο Ελ Καντουρί εξ αρχής έψαχνε ένα συμβόλαιο κοντά στα χρήματα που παίρνει σήμερα (κοντά στο εκατομμύριο το χρόνο) και το έψαχνε και στην Ιταλία, αλλά εκεί είναι σχεδόν απίθανο να το βρει και μάλιστα για τρία χρόνια, όπως ήθελε.

Το συμβόλαιο που του δίνει ο ΠΑΟΚ είναι μεν για δύο χρόνια, ωστόσο οι όροι για αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη, δεν είναι δύσκολοι και στην πράξη, αν ο Μαροκινός παίξει τα επόμενα δύο χρόνια, θα πάρει και τον τρίτο χρόνο στο συμβόλαιο.

Στην Τούμπα περιμένουν την τελική απάντηση του ατζέντη του Ελ Καντουρί και εκτιμούν ότι σύντομα θα κλείσει η υπόθεση θετικά. Με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή μίλησε φυσικά ο Λουτσέσκου, που του εξήγησε ότι τον θεωρεί σημαντικό γρανάζι για την ομάδα που θέλει να φτιάξει την επόμενη σεζόν κι αυτό θα παίξει ρόλο.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

Σε επαφή με την Τσέλσι για την παραμονή του Μπαμπά Ράμαν στην Τούμπα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Γκανέζου, που θέλει να μείνει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό στην Τσέλσι ότι θέλει να τον κρατήσει και μένει να αποσαφηνιστούν οι όροι, με τους οποίους μπορεί να συμβεί. Ο Μπαμπά δεν είναι στα πλάνα της Τσέλσι για τη νέα σεζόν, είναι προς παραχώρηση, αλλά η τιμή δεν μπορεί να είναι ψηλά, με μόλις 3-4 μήνες πλήρους δράσης και σ΄ αυτό ποντάρει ο ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα θέλουν να τον πάρουν δανεικό για άλλη μια σεζόν, στην οποία θα μπορέσει να ανεβάσει την αξία του κι εφόσον η Τσέλσι συμφωνήσει με την επιλογή αυτή, οι δύο ομάδες θα μπουν σε συζήτηση για το πως θα μοιραστούν το συμβόλαιό του που είναι 1.800.000 ευρώ καθαρά το χρόνο. Ο Γκανέζος ξέρει πως πρέπει να κάνει… εκπτώσεις για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ κι η Τσέλσι ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλήρης μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη...

Στην ίδια κατηγορία