Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην, κρίσιμη, τελική ευθεία της σεζόν και έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου, με σκοπό να κατακτήσει το πέμπτο του τρόπαιο την τελευταία εξαετία.

Την ίδια ώρα φαίνεται πως γίνεται, από γνωστά κέντρα, μια προσπάθεια αποσυντονισμού του «ασπρόμαυρου» οργανισμού, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό του Δικεφάλου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν διοχετευτεί «πληροφορίες» για δήθεν ποδοσφαιριστές που θέλει να παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ, και ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση για την αγωνιστική τους εικόνα.

Από τον Δικέφαλο είναι ενήμεροι για τη συγκεκριμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης και αποσυντονισμού των ποδοσφαιριστών, και δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να το αφήσουν αυτό να συμβεί, όντας πλήρως ενωμένοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ξεκαθαρίζεται μάλιστα, πως ότι έχει να ειπωθεί στους ποδοσφαιριστές αναφορικά με το πλάνο της ομάδας για το μέλλον τους, τους έχει γίνει γνωστό από τις απευθείας επαφές τους με τον Ζοσέ Μπότο.

Τελευταία, φήμες έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Ειδικά για τον Σλοβένο μέσο είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως υπολογίζεται ως βασικός πυλώνας και για του χρόνου.

Στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει πολλές φορές τον εαυτό του και τις αντοχές του για να βοηθήσει την ομάδα, σε μια περίοδο που οι ελλείψεις και οι απουσίες την χτύπησαν σκληρά.

Οπότε, αυτές οι δήθεν «πληροφορίες» υπάρχουν μόνο στο… κεφάλι των εμπνευστών τους, με τον Δικέφαλο να κάνει τα πάντα ούτως ώστε η προσπάθεια αποσταθεροποίησης να καταλήξει στο κενό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλα τα φώτα στο ΠΑΟΚ-Μαρούσι (video)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Παλατάκι το Μαρούσι, το απόγευμα του Σαββάτου (27/4), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει...

Στην ίδια κατηγορία