Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προσέχει για να έχει ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μποέμιαν και πλέον ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Ριέκα που θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Το αγωνιστικό τμήμα μετά το ρεπό της Παρασκευής (13.08), το οποίο ήταν απαραίτητο για να καθαρίσει το μυαλό και να ξεκουραστεί το σώμα, επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στους Κροάτες στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη (19.08) στις 21:00.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα το οποίο είχε να κάνει με την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι παίκτες έκαναν εξάσκηση και στα τελειώματα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι Ντoυγκλας Αουγκούστο και Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά με το γκρουπ, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε θεραπεία. Την Κυριακή (15.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία