Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προπόνηση με Σβαμπ!

Δημοφιλή

Μία από τις αγαπημένες λέξεις του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η ισορροπία. Ισορροπία σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι κι η χρυσή τομή της φετινής προετοιμασίας με τους παίκτες να δουλεύουν παράλληλα την φυσική τους κατάσταση, αλλά στο επίκεντρο πάντα να βρίσκεται και το ποδόσφαιρο.

Το πρώτο μέρος της δουλειάς το πρωί ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Την ώρα που το ένα δούλευε με τον προπονητή στον αμυντικό τομέα, μέσα από διάφορα παιχνίδια, το άλλο έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γήπεδο με βάρη και λάστιχα.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν αμιγώς ποδοσφαιρικό, αλλά πάντα σε υψηλό τέμπο. Αφού ολοκληρώθηκε η προθέρμανση άρχισε η δουλειά πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες.

Νέο πρόσωπο ο Στέφαν Σβαμπ , ο οποίος αμέσως μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ πήγε στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά, με τους Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια να συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Την Παρασκευή (24.06) θα διεξαχθεί μία προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 18:30.

πηγή: paokfc.gr

Προηγούμενο άρθροΟ ανυπόμονος Ντάντας
Επόμενο άρθροOι ευρωπαϊκές ώρες του ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Έμαθε αντίπαλο στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία