Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προπόνηση με Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, αφού έβγαλε όλο το σημερινό (16/9) πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (18/9) στις 19:00 στο Ηράκλειο. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (17/9) στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Ηράκλειο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Συγκέντρωση, πλάνο και σκληρή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ με στόχο τους τρεις βαθμούς.

H προπόνηση της Παρασκευής (16.09) αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τους παίκτες να παίζουν παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο, να εκτελούν ασκήσεις με αυτοματισμούς και στο φινάλε να κάνουν πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το επικείμενο παιχνίδι. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (17.09) στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ηράκλειο».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία