Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Προπόνηση χωρίς Λύρατζη

Δημοφιλή

Εκτός έμεινε από την σημερινή (26/8) προπόνηση ο Λευτέρης Λύρατζης, λόγω ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην αυριανή (27/8) απογευματινή προπόνηση. Από την άλλη ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του για ακόμη μια προπόνηση στην τακτική, ενόψει του Ατρομήτου στο κυριακάτικο (28/8, 21:45) παιχνίδι.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν τη μάχη με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, η δουλειά του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με μοναδικό στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Η τακτική ήταν και την Παρασκευή (26.08) το βασικό αντικείμενο της προπόνησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και παιχνίδια τακτικής οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και δίτερμα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην αυριανή προπόνηση.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Το Σάββατο (27.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».


Τελευταία νέα

«Θέλαμε να σκοτώσουμε; Ναι ρε θέλαμε να σκοτώσουμε!»

Αδιανόητες συνομιλίες έρχονται στο φως για τη θανατηφόρα επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη, με κάποιους να… πανηγυρίζουν που είναι ο...

Στην ίδια κατηγορία