Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προπονήσεις στην Ολλανδία τέλος!

Δημοφιλή

Η Παρασκευή (08.07) ήταν μια από τις πιο απαιτητικές μέρες της προετοιμασίας με δύο έντονες προπονήσεις. Τις τελευταίες στο Άπελντοορν, αφού ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη βάση του.

Μέχρι τότε έχει μείνει μια… εκκρεμότητα. Το δυνατό φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης, το Σάββατο (09.07) στις 17:00. Ας επιστρέψουμε στις προπονήσεις όμως!

Η πρωινή είχε κατά κύριο λόγο να κάνει με τη φυσική κατάσταση με σπριντ, διαδρομές με εμπόδια, παιχνίδια σε μικρούς χώρους, αλλά και με τα κλασικά πλέον μαθήματα τακτικής κι εξάσκηση στα τελειώματα έπειτα από συνδυασμούς και γεμίσματα.

Το απόγευμα η προπόνηση θύμισε κάτι από παραμονή αγώνα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να ασχολούνται με το επικείμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και να δείχνουν στους παίκτες τους τι θέλουν από αυτούς στο γήπεδο κόντρα στους Βέλγους.

Στην δεύτερη προπόνηση συμμετείχε κανονικά κι ο Γιώργος Κούτσιας που έφτασε σήμερα στην Ολλανδία κι εντάχθηκε στην αποστολή της ομάδας.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Το Σάββατο (09.07), λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία με το ματς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης του γνωστού μας Γκόικο Τσίμιροτ.Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 και είναι κεκλεισμένων των θυρών.

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

«Βόμβες» από Μπέο και Βόλο για Καρυπίδη!

Σε απίστευτη καταγγελία για τον Θόδωρο Καρυπίδη προχώρησε ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, αφήνοντας υπόνοιες για επιχείρηση επηρεασμού...

Στην ίδια κατηγορία