Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προκρίθηκε στα ημιτελικά η Λαμία

Δημοφιλή

Η Λαμία χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να «καθαρίσει» την πρόκριση (4-2) κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη δεν πτοήθηκαν από το προβάδισμα των φιλοξενούμενων και μέσα σε διάστημα 19 λεπτών μετέτρεψαν το 0-1 σε 3-1.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κουτζαβασίλης έδωσε ελπίδες παράτασης και κατ’ επέκταση πρόκρισης στην ομάδα του, σουτάροντας εύστοχα από τη μικρή περιοχή. Όμως ο Ασκόφσκι δεν άφησε τη χαρά να κρατήσει πολύ και στο 20ο λεπτό με τετ-α-τετ έκανε το 1-1. Ακολούθησε η κεφαλιά του Πάβλοβετς στο 25’ και στο 39’ ο Τζελίδης με το αυτογκόλ του έβαλε «ταφόπλακα» σε κάθε όνειρο ανατροπής του πρώτο αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία έκανε διαχείριση χρόνου, ωστόσο με τον Τσιλούλη αποτελείωσε τον Απόλλωνα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2, αφού λίγη ώρα πριν ο Ελέζη με ένα όμορφο – και άνευ σημασίας – σουτ μείωσε σε 3-2.

Η νίκη αυτή χάρισε στη Λαμία μία θέση στους «4», μετά και το 1-2 του πρώτου ματς, εκεί όπου θα περιμένει έναν εκ των Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία