Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρώην του ΠΑΟΚ προπονητής στη Γιουβεντους;

Δημοφιλή

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε… επίπονα το UEFA Europa League, αφού σε ένα ματς «ροντέο» η Σεβίλλη επικράτησε στην παράταση και πέρασε εκείνη στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Αυτό προκάλεσε σενάρια φυγής του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον οποίο το κλίμα είναι αρκετά «βαρύ».

Τα ονόματα για τον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν και ένα από αυτά συνδέεται με το παρελθόν του ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά, ένας από τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας (σύμφωνα με την «Tuttosport») είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος θήτευσε στον Δικέφαλο τη σεζόν 2015-16. Φυσικά ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Γιουβέντους.

Σε πρώτο χρόνο, με τη φανέλα της ομάδας είχε 107 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής, αποτελώντας μεγάλο μέρος της ιστορίας της. Είχαν προηγηθεί τρεις απίθανες σεζόν στη Χάιντουκ Σπλιτ, μέσω τον οποίων οι σκάουτερ των «μπιανκονέρι» τον εντόπισαν και αποφάσισαν να τον αποκτήσουν.

Σε δεύτερο χρόνο, το σενάριο επαναλήφθηκε και στον τομέα της προπονητικής, αφού τον Αύγουστο του 2020, ο Τούντορ παραιτήθηκε από τη Χάιντουκ, αποδεχόμενος την πρόταση του Αντρέα Πίρλο να γίνει βοηθός του στη Γιουβέντους.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία