Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Προ των πυλών της εθνικής ανδρών

Δημοφιλή

Στην Κροατία άνοιξε θέμα για κλήση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα ενόψει Μουντιάλ, μετά και την πρόκριση της εθνικής ελπίδων της χώρας του επί της Δανίας στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε κροατική ιστοσελίδα γίνεται αναφορά στις επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς για τη θέση «1», εκεί όπου οι Ντομινίκ Λιβάκοβιτς και Ίβιτσα Ίβουσιτς, θεωρούνται σίγουροι για την αποστολή των Κροατών.

«Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα μπορούσε σύντομα να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής ομάδας, όπου αναφέρεται όλο και περισσότερο ως επερχόμενη ελπίδα. Αυτή τη στιγμή, δύο από την ομάδα του Ντάλιτς είναι αδιαμφισβήτητοι στις κλήσεις, είναι Λιβάκοβιτς και ο Ίβουσιτς, ενώ ο Κάλινιτς που επιστρέφει στις κλήσεις είναι ακόμα «νούμερο 3» στην ιεραρχία και πιθανότατα θα παραμείνει έτσι, εκτός αν ο Ντάλιτς αποφασίσει να τηλεφωνήσει σε έναν νεότερο τερματοφύλακα, για τον οποίο το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ένα είδος πρόσθετης εκπαίδευσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε μέσο της Κροατίας.

Τελευταία νέα

Δεν τα κατάφερε ο Αντρίγια

Η Ελβετία έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία