Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρέλεβιτς: «Να αποσυρθούν και άλλες φανέλες της ομάδας»

Δημοφιλή

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (9/3) (δείτε εδώ) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να αποσύρει την φανέλα με το νούμερο «7», την οποία φορούσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο άλλοτε αρχηγός του Δικεφάλου μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την τιμή που του κάνουν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων», ευχαριστώντας τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο, Θανάση Χατζόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όσο ήμουν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, δεν αισθανόμουν καλά να γίνει κάτι τέτοιο. Δε θεωρούσα, επίσης, ότι χρειαζόταν να γίνει. Ο Θανάσης (σ.σ. Χατζόπουλος) το ήθελε πολύ! Εχω αλλάξει, πλέον, και εγώ την άποψή μου για το θέμα. Οι άνθρωποι, γενικά, πιστεύω πρέπει να εξελισσόμαστε, να διαφοροποιούμε τις σκέψεις μας, ειδικά εφόσον αλλάζουν και οι συνθήκες γύρω μας.

Σκέφτομαι, ακόμη, πως ίσως με μένα να γίνει η αρχή για να αποσυρθούν μελλοντικά και άλλες φανέλες της ομάδας. Εγιναν, λοιπόν, αρκετές συζητήσεις με τον Θανάση, δεν ήθελα και να του χαλάσω χατίρι, οπότε συναίνεσα στο να γίνει η διαδικασία της απόσυρσης της φανέλας μου. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ και τον Θανάση, για τη σκέψη και την τιμή που μου κάνουν».

Ερωτηθείς για το αν έχει άγχος για την 1η Απριλίου, απάντησε αφοπλιστικά: «Αν η απόσυρση της φανέλας γινόταν κοντά στο διάστημα που σταμάτησα το μπάσκετ (σ.σ. στις 2 Μαρτίου 2000, σε μάχη του ΠΑΟΚ, για τα play off της Ευρωλίγκα, στο Αλεξάνδρειο, κόντρα στην Μακάμπι), τα συναισθήματα, ενδεχομένως, να ήταν διαφορετικά. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή, θα είχα ακόμη τον παίκτη μέσα μου και η φόρτιση θα ήταν, μάλλον, μεγαλύτερη.

Τώρα έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που έπαψα να παίζω και στο μεσοδιάστημα έχω θητεύσει σε όλα τα πόστα στον ΠΑΟΚ. Οπότε, χαίρομαι πολύ για αυτό που θα γίνει και δεν έχω άγχος για εκείνη την ημέρα».


Τελευταία νέα

Κλάους: «Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξερει»

98 χρόνια περήφανης ιστορίας κλείνει σήμερα (20/4) ο ΠΑΟΚ, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να μην ξεχνά την μεγάλη του...

Στην ίδια κατηγορία