Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πότε μπαίνει στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα μπουν οι 10 ομάδες της Super League και στην 6η οι 4 πρώτες, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης. Υποχρεωτικός ο απινιδωτής.

Πρόστιμο στους γηπεδούχους αν δεν υπάρχει στο γήπεδο.

Την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανακοίνωσε την Δευτέρα 19/7 η ΕΠΟ.

Στην πρώτη φάση θα πάρουν μέρος οι 82 ομάδες της γ’ Εθνικές ενώ οι 4 πρώτες της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης θα μπουν στην 6η φάση και οι υπόλοιπες 10 της κατηγορίας, μια φάση νωρίτερα.

Για τον τελικό, υπάρχει σαφής πρόβλεψη ότι θα γίνει στις 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Άρθρο 1: Προκήρυξη/Αρμοδιότητα

Η Προκήρυξη είναι πρόταση για την κατάρτιση σύμβασης μεταξύ της Ε.Π.Ο., ως διοργανώτριας, και των ομάδων της Super League, της Super League 2 και των ομάδων της Γ΄ Εθνικής. Την περίοδο 2020-2021 λόγω της πανδημίας Covid 19 δεν διεξήχθη η Διοργάνωση Κυπέλλου των ΕΠΣ με αποτέλεσμα την μη ανάδειξη των Κυπελλούχων ομάδων. Την θέση τους για την περίοδο 2021-2022 θα καταλάβουν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίστηκε αυτόματα, χωρίς καμία επιφύλαξη, με την κατάθεση στην Ε.Π.Ο. της Δήλωσης Συμμετοχής Π.Α.Ε./Σωματείου. Αποδοχή της προκήρυξης με επιφύλαξη δεν γίνεται δεκτή και οδηγεί στην επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών βάσει του άρθρου 39 παρ. 2 του Κ.Α.Π. Η αρμοδιότητα διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στην Επιτροπή Διοργανώσεων και στην Υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της Ε.Π.Ο. (εφεξής « η Επιτροπή»).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έξαλλος με την διαιτησία κόντρα στην Λεβερκούζεν ο Αντόνιο

Τα παράπονα του για την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λεβερκούζεν έκανε ο επιθετικός των...

Στην ίδια κατηγορία