Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πόσο ακριβά πουλάει ο ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Η υπόθεση του Γιώργου Κούτσια έχει πολλές παραμέτρους. Υποκειμενικά ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει τις περισσότερες από αυτές. Για να τα δούμε αυτά και να πάμε σε κάτι αντικειμενικό.

«Είναι καλός ή πολύ καλός επιθετικός ο Γιώργος Κούτσιας;» Εδώ ο καθένας έχει την δική του άποψη. Εγώ εκτιμώ ότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός με μεγάλη προοπτική.

«Είναι πολλά ή λίγα τα χρήματα που συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν για την αξία του;» Ο καθένας μπορεί να κάνει τους δικούς του λογαριασμούς. Για εμένα είναι λίγα, αναφορικά με τον Κούτσια.

«Θα κάνει μεγάλη ή πολύ μεγάλη καριέρα ο Κούτσιας;» Ποιος μπορεί να ξέρει. Ούτε εγώ είμαι σίγουρος.

«Κάνει σωστά ο ΠΑΟΚ που τον παραχώρησε με πώληση, παίρνοντας μία οριστική απόφαση για εκείνον;» Θα φανεί αργότερα στο μέλλον…

Για εμένα το στοιχείο που μπορεί να κριθεί με πιο μεγάλη αντικειμενικότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται συνεπής στην προσπάθειά του να δείξει στην ποδοσφαιρική αγορά ότι έγινε ένα club το οποίο «πουλάει ακριβά».

Όπως και να το δει κανείς, σε αυτή την υπόθεση ενός πολύ καλού νεαρού ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ πούλησε ακριβά και δεν υπηρέτησε το βασικό του στόχο να δημιουργήσει αυτή την αίσθηση στο ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Παρεμπιπτόντως,  το γεγονός καταγράφεται στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας…


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία