Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Πιθανό να φύγει από την Μπενφίκα ο Ντάντας»

Δημοφιλή

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με πικρό τρόπο, με την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. Με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων, τα πορτογαλικά ΜΜΕ εστίασαν στους δανεικούς που έχει παραχωρήσει ανά την Ευρώπη η Μπενφίκα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Τιάγκο Ντάντας.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα αναφέρουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η αποχώρηση του από την ομάδα της Λισαβόνας, υποστηρίζοντας πως ο Δικέφαλος θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Βέβαια οι «ασπρόμαυροι», όπως έχει αποκαλύψει η FORZA, έχουν κάνει κίνηση για την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο Πορτογάλος μέσος έκανε μια υπέροχη σεζόν στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ. Εκεί έπαιξε 39 παιχνίδια και είχε συμμετοχή σε επτά γκολ (πέντε τέρματα, δύο ασίστ). Εξετάζοντας τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Τιάγκο Ντάντας, μπορούμε να δούμε ότι θα ταίριαζε στον τρόπο παιχνιδιού του Ρότζερ Σμιντ, αλλά με το καλό πρόσωπο που έδειξε στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα ασκήσει την οψιόν που ορίζει το συμβόλαιο του. Φαίνεται πως οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις. Επομένως, η αποχώρηση του είναι το πιο πιθανό σενάριο».


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία