Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποιος θα πάρει το «ασπρόμαυρο» βραβείο;

Δημοφιλή

Μάχη θα δώσουν ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, για το βραβείο του Best Goal για τον Οκτώβριο, αφού οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου σημείωσαν εντυπωσιακές γκολάρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τρεις…. γκολάρες, τρεις διαφορετικοί σκόρερ, ένα βραβείο. Ποιος θα κερδίσει το Regency Casino Best Goal Οκτωβρίου; Ο λόγος σε εσάς μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος μονομάχος ο Γιάσμιν Κούρτιτς . Στο βιογραφικό του είχε αρκετά γκολ με φάουλ, οπότε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Το πρώτο γκολ του Σλοβένου από εκτέλεση φάουλ λοιπόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήρθε στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όταν ο Κούρτιτς με μία απίθανη εκτέλεση έκανε το 0-2 στο 57′.

Ακολουθεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος είναι on fire και στο τρελό παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα χτύπησε δύο φορές. Το πρώτο ήταν εξαιρετικό. Ο Μπίσεσβαρ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά κι ο Zile με έναν κεραυνό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Την τριάδα κλείνει ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Μπίσεσβαρ έδωσε στον Ελ Καντουρί , αυτός με ένα μαγικό άγγιγμα την πέρασε στον Σφιντέρσκι κι αυτός με ένα εξαιρετικά τεχνικό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι της Τούμπας».

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες (18/4) από την ΕΜΥ αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Σύμφωνα...

Στην ίδια κατηγορία