Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποιος είναι ο Ρώσος επιθετικός Κοκόριν, που οι Κύπριοι βάζουν στο κάδρο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ένας από τους παίκτες που το αστέρι τους λάμπει στο κυπριακό πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν, ακούει στο όνομα Αλεξάντρ Κοκόριν. Ο Ρώσος επιθετικός αγωνίζεται με τη φανέλα του πρωτοπόρου Άρη Λεμεσού και το προσωπικό του κοντέρ γράφει 11 γκολ και 7 ασίστ σε 26 παιχνίδια.

Τα δικαιώματά του δεν ανήκουν στην κυπριακή ομάδα, αλλά στην Φιορεντίνα που το περασμένο καλοκαίρι τον έστειλε ως δανεικό στον Άρη Λεμεσού.

Το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα προβλέπει καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και για να πάει στο «νησί της Αφροδίτης», ο Άρης Λεμεσού συμφώνησε να του καλύψει το μισό συμβόλαιο.

Ο 32χρονος στράικερ αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Ντιναμό Μόσχας (203 συμμετοχές – 50 γκολ – 26 ασίστ), καθώς και στις Ζενίτ (92 συμμ. – 34 γκολ – 12 ασίστ), Σπαρτάκ Μόσχας (10 συμμ. – 2 γκολ – 2 ασίστ) και Σότσι (10 συμμ. – 7 γκολ – 3 ασίστ).

Η Φιορεντίνα τον αγόρασε τον Γενάρη του ΄21 από την Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄24.

Με τους «Βιόλα» δεν πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του κι έχει συνολικά 11 συμμετοχές. Στο βιογραφικό του Κοκόριν υπάρχουν και 48 ματς – 12 γκολ με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας κι ενώ η τελευταία του παρουσία με το εθνόσημο στο στήθος καταγράφηκε το 2017.

Γιατί κάναμε τις… συστάσεις για τον Ρώσο επιθετικό του Άρη Λεμεσού;

Διότι σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην κυπριακή πιάτσα των ατζέντηδων τις τελευταίες ημέρες και πληροφορήθηκε η στήλη, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ εν όψει καλοκαιριού και με ό,τι ασφαλώς θα μπορούσε να συνεπάγεται αυτό.

Σημειωτέων πως στον Άρη Λεμεσού δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να έρθουν σε (νέα) συμφωνία με την Φιορεντίνα και να διατηρήσουν τον Κοκόριν στο ρόστερ τους.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία