Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πλήρωσε» τα λάθη του

Δημοφιλή

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη.

Στο 16΄ ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Εμπακατά και από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ντουκουρέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μέχρι το τέλος του α΄ μέρους ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ν΄ αντιδράσει. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι απείλησαν στον επιπλέον χρόνο με τους Ματιγιά (εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ) και Μαντσίνι (μπλόκαρε ο Πασχαλάκης).

Στο 51΄ ο Μιχάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Καμαρά έβαλε την κόντρα, παραχωρώντας κόρνερ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Στο 64΄ και πάλι ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά στο κοντινό σουτ του Γκάμα. Στο 70΄ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Μιχάι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Καμαρά. Στο 86΄ ο Ολιβέιρα, που επέστρεψε ξανά σε δράση, σούταρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα.

Αρης: Κουέστα, Πάλμα (60΄ Εντιαγέ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78΄ Γκαρσία), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Καμαρά (78΄ Μπεναλουάν), Ιτούρμπε (59΄ Γκάμα), Εμπακατά (85΄ Σούντγκεν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (74΄ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (46΄ Αουγκούστο), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Σοάρες (60΄ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74΄ Ινγκασον), Ακπομ (79΄ Ολιβέιρα).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γέμισε με κόσμο η Νέα Μεσημβρία

Επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επιφύλασσε η σημερινή (28.03) προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία