Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πλήγμα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο νέος παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Γιαννίκ Φράνκε, τραυματίστηκε κατά διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ολλανδίας με τη Γαλλία, παθαίνοντας κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε χθες (11/8) στην Ολλανδία σε χειρουργική επέμβαση.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco:

«Πολύ άτυχος στάθηκε ο Yannick Franke, καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ολλανδίας με τη Γαλλία.

Ο διεθνής Ολλανδός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους, τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι. Ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε χθες (11/8) στην Ολλανδία σε χειρουργική επέμβαση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Yannick Franke, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία