Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πήρε θέση η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών

Δημοφιλή

Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση σχετικά με τα τεκταινόμενα γύρω από το τμήμα πάλης του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» τόνισαν πως  ΠΑΟΚ είναι οικογένεια χωρίς εισαγωγικά, και ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσεκερίδη αλλά και όλων των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βλέπουν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου των υπευθύνων, για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ μας, παίρνουμε θέση και δηλώνουμε κατηγορηματικά πως: Όσοι παρεβρέθησαν στο παλατάκι, εκπροσωπούν επάξια ότι πρεσβεύουν τα 4 ιερά γράμματα και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους βήμα.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.

Υ.Γ. Στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσεκερίδη βλέπουμε εμάς, όπως και των υπόλοιπων αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τις επόμενες μέρες τον ΠΑΟΚ μας, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Υ.Γ.1 Έλληνα πρωταθλητή Ελλάδας στην ελληνορωμαϊκή πάλη, στα 82 κιλά, πριν λίγο καιρό, μιλούσες για κόντρες με την ομοσπονδία….για την μηδενική στήριξη της πολιτείας….για τον ΠΑΟΚ που ήταν το πιο ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητας στην πάλη….για έναν ΠΑΟΚ που σου προσέφερε γη και ύδωρ, μέσα από τους ανθρώπους που τρέχανε την όλη προσπάθεια….τελικά τι έγινε ρε μεγάλε;;;;

Λυπούμαστε που η Δυτική Μακεδονία βγάζει τέτοιους <<ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ>> με εισαγωγικά….άλλωστε ας μην ξεχνάμε, πως από τα μέρη μας καταγωγή έχει και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Π.Φ. και ο νοών νοείτω….

Υ.Γ.4 ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ».


Τελευταία νέα

Είναι δυνατόν να μην αποκτηθεί και πάλι ένας τουλάχιστον ταχυδυναμικός χαφ;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και πιο ταχυδυναμικούς παίκτες....

Στην ίδια κατηγορία