Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πήραν… ψήφο εμπιστοσύνης

Δημοφιλή

Τρεις παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν με τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, συμφώνησαν να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Δημήτρη Τσοπούρογλου, Τάσο Μελετίδη και Οδυσσέα Σπυρίδη.

Ο Δημήτρης Τσοπούρογλου ήταν μόλις επτά ετών όταν εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Αρχισε ως φορ, στη συνέχεια γύρισε στα χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ, αλλά κι ως μπακ! Πλέον έχει καθιερωθεί ως κεντρικός χαφ, αγωνιζόμενος κυρίως ως 8άρι. Την περασμένη σεζόν ο 20χρονος χαφ αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια, που έδωσε η ομάδα του Γκαρσία, καταγράφοντας συνολικά 22 συμμετοχές.

Ο 23χρονος αριστερός χαφ Τάσος Μελετίδης (φωτ.) βρέθηκε πρόπερσι στην Κύπρο, αγωνιζόμενος στη Β΄ κατηγορία με τον Ονήσιλο. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ (αναδείχθηκε από την ακαδημία του), παίρνοντας μέρος σε δεκαοχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός Οδυσσέας Σπυρίδης γεννήθηκε στο Βόλο, αλλά μεγάλωσε στην Κύπρο, όπου μετακόμισε η οικογένειά μου. Ακολούθησε η μετεγκατάσταση στο Λονδίνο, όπου εντάχθηκε στην ακαδημία της Γουέστ Χαμ, στη οποία παρέμεινε μέχρι τα δεκαοχτώ του χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκε από τον Γκαρσία, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την ένταξή του στην ομάδα. Στη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε δεκατέσσερα παιχνίδια.

 


Τελευταία νέα

Οριστικό: Μένει Λεβερκούζεν ο Αλόνσο

Ο Ισπανός τεχνικός, Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Λεβερκούζεν και ότι δεν θα πάει...

Στην ίδια κατηγορία