Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πήραν… προαγωγή

Δημοφιλή

Ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό θα είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, που θα παρουσιαστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Εστω κι αν το ρόστερ θα διαμορφωθεί οριστικά μετά από ένα μήνα, είναι σαφές ότι επιχειρείται σημαντική ανανέωση. Κι αυτή επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της προώθησης παικτών από την περσινή Κ-19. Πιο συγκεκριμένα, στις προπονήσεις, που άρχισαν από την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, παίρνουν μέρος οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Ζήσης Τσίκος, Βίκτορ Ρούμιαντσεβ, Μάριος Μπάμπουρας, Βασίλης Κιτσάκης, Νίκος Σπυράκος, Αργύρης Δαρέλας, Αγγελος Ζίλο και Λευθέρης Τασιούρας.

Ο πιο μικρός, πάντως, σε ηλικία είναι ο Δημήτρης Κωττάς, ο οποίος πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων με την Κ-17. Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 2005, ο διεθνής ποδοσφαιριστής άρχισε να παίρνει συμμετοχές στην Κ-19 από την περασμένη περίοδο, όταν χρησιμοποιήθηκε σε συνολικά δεκατρία παιχνίδια από τον Στέλιο Μαλεζά. Η θέση του είναι αμυντικός χαφ, όμως μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Ως νέο πρόσωπο λογίζεται κι ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής περιόδου εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού, αλλά τώρα έχει επανέλθει και συμμετέχει της προετοιμασίας. Αντίθετα, οι Σαλαμούρας και Αποστολόπουλος, που στάθηκαν άτυχοι στα τέλη της περασμένης σεζόν με τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, θα χάσουν όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία.

*Ποιοι παίκτες από τον περσινό ΠΑΟΚ Β΄ δεν ανήκουν στο φετινό ρόστερ; Οι Τζίμας και Ουεντραόγκο, που παραχωρήθηκαν δανεικοί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο αντίστοιχα, οι Τάχατος και Γαϊτανίδης, που συνεχίζουν την καριέρα τους στο Βόλο και στην Τατράν Πρεσόφ (ομάδα της Σλοβακίας) αντίστοιχα, όπως και οι Μπουργάνης και Καλουτσικίδης. Ακόμη, οι Τσαούσης, Κουλιεράκης και Κούτσιας ανήκουν πλέον στο δυναμικό της πρώτης ομάδας.

Από την άλλη, οι Πανίδης και Σαλαμούρας έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια, ενώ κι οι Μελετίδης, Τσοπούρογλου και Σπυρίδης συμφώνησαν να συνεχίσουν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Παναγιώτου, που συμμετείχε μέχρι πρότινος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ακολουθεί πλέον το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Β΄. Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν κι οι Μανωλιούδης, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Μπράντονιτς, Φασίδης, Γιαξής και Κουλούρης.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία