Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πιο κοντά στην κορυφή

Δημοφιλή

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ (18-25, 25-18, 17-25, 18-25 σε 102΄) επί του Μίλωνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ. Πλέον ο Δικέφαλος μετράει 25 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που είναι 3ος με 24 βαθμούς.

«Το κίνητρο είναι αυτονόητο σε τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, και πολλές φορές αν ξεφύγει το μυαλό μπορεί αυτό να το εκμεταλλευτεί η αντίπαλη ομάδα, όπως έκανε στο ένα σετ, αλλά εμείς βρήκαμε ρυθμό και πήραμε τους τρεις βαθμούς» δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης για το χθεσινό παιχνίδι, προσθέτοντας: «Πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα παιχνίδι, καθώς με τα συνεχόμενα ταξίδια δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ώστε να εμφανιστούμε δυνατοί απέναντι στον ΟΣΦΠ».

 

Προηγούμενο άρθροΟ Βόλος του πάει
Επόμενο άρθροΜε βασικό τον Σάστρε στο Βόλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο αδελφών

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι μεταξύ του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και του ανήλικου...

Στην ίδια κατηγορία