Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιο κοντά η Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Ακόμη ένα βήμα για τη Νέα Τούμπα. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) εγκρίθηκε ομόφωνα το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής για το νέο γήπεδο, γεγονός που σημαίνει ότι το  αμέσως προσεχές διάστημα θα σταλεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο σχετικός φάκελος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε με  Προεδρικό Διάταγμα να εγκριθεί η έναρξη του έργου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, «με την έγκριση του Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής ουσιαστικά έγινε αποδεκτός ο σχεδιασμός επί εδάφους, δηλαδή η χάραξη συντεταγμένων, πολεοδομικών και ρυμοτομικών γραμμών, άρα και ο καθορισμός κοινόχρηστων, κοινωφελών και οικοδομήσιμων χώρων. Στόχος είναι να αναγερθεί ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου με αθλητικές εγκαταστάσεις προδιαγραφών FIFA/UEFA και παράλληλα να πραγματοποιηθεί η αστική ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας».

Προηγούμενο άρθροΨηλά στη λίστα ο Ρεμπότσο
Επόμενο άρθροTo backstage της νίκης (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία