Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πιο δυνατοί οι δεσμοί με Κύπρο

Δημοφιλή

Η παρουσία της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Κύπρο δίνει και την ευκαιρία ενίσχυσης των δεσμών του Δικεφάλου με το ασπρόμαυρο στοιχείο στη Μεγαλόνησο. Είναι κάτι, άλλωστε, που αποδείχτηκε και στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού με την πολυπληθή παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες.

Σήμερα ήταν η σειρά των υπευθύνων της ακαδημίας Ξυλοτύμβου, πρώτης ακαδημίας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο να επισκεφθούν την αποστολή και να συνομιλήσουν με τα μέλη της. Ειδικότερα, ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, ο Μάριος Βασιλείου, πρόεδρος του Π.Ο. Ξυλοτύμβου (η πρώτη ομάδα παίζει στη Β΄ εθνική) και η κυρία Αθηνά Αβραμίδου, επίσης υπεύθυνη του δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο νησί, μαζί με παιδιά της ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με προπονητές και παίκτες του Δικεφάλου.

Επιπλέον, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Αντρέ Βιεϊρίνια και δώρισαν φανέλα του Π. Ο. Ξυλοτύμβου στον Χρήστο Καρυπίδη, γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ,

Στη φωτογραφία, μαζί με τον Βιεϊρίνια είναι (από αριστερά) οι Γιώργος Χατζηδημητρίου και Μάριος Βασιλείου, καθώς και η κυρία Αθηνά Αβραμίδου.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία