Ο τεράστιος Πέτζα Στογιάκοβιτς βρέθηκε στο PAOK Sports Areana και στην σημερινή (31/5) προπόνηση του Δικεφάλου.
Ο άλλοτε παίκτης των «ασπρόμαυρων», είχε και ένθερμο τετ α τετ με τον Φώτη Τακιανό, αφού στις ένδοξες στιγμές του ΠΑΟΚ οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες.
«Λίγοι προφανώς γνωρίζουν/θυμούνται ότι το καλοκαίρι του 1993 βρέθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στον ΠΑΟΚ, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και ο Φώτης Τακιανός!
Ήταν η πρώτη τους χρόνια στα ασπρόμαυρα, έστω κι αν ο πρώτος δεν είχε ακόμη το δικαίωμα να αγωνιστεί σε επισήμους αγώνες και ο δεύτερος στάθηκε άτυχος λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Πέρασαν όμως πολλές ώρες προπονήσεων μαζί, στο Αλεξάνδρειο και στο γήπεδο κάτω από την θύρα 3 της Τούμπας.
Τότε, πριν από 30 χρόνια, έγινε η πρώτη τους γνωριμία και σήμερα, μετά από πολύ καιρό, συναντήθηκαν ξανά στο PAOK Sports Arena. Τα χαμογελαστά πρόσωπα τα λένε όλα…».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.