Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Πέταξε» για τον τελικό!

Δημοφιλή

Μπορεί να καρδιοχτύπησε, αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του επί της ΑΕΚ και πλέον «βλέπει» τον τελικό της 22ας Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα πάντα στη ρεβάνς της Τούμπας κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι ευκαιρίες των Ουάρντα και Σφιντέρσκι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σφιντέρσκι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γαλανόπουλο. Όμως ο Βιεϊρίνια δεν σημάδεψε σωστά (ο Τσιντώτας σώθηκε από το δοκάρι), με αποτέλεσμα η αγωνία για την έκβαση του αγώνα να διατηρηθεί αμείωτη. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, με την κεφαλιά του Γαλανόπουλου βρήκαν στο 69΄ το δρόμο προς την εστία του Πασχαλάκη, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αντεπιτέθηκε και στο 84΄ ο Κρμέντσικ (επτά λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Σφιντέρσκι) αξιοποίησε την ασίστ του Μπάμπα και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο ΠΑΟΚ περνούσε στον τελικό και με το 1-1, μόνο που ο Ζίβκοβιτς φρόντισε στις καθυστερήσεις να δώσει πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση, πετυχαίνοντας με θεαματικό τρόπο στις καθυστερήσεις το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (77’ Μιχαηλίδης ), Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς (96’ Λύρατζης ), Ουάρντα (87’ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (77’ Κρμέντσικ ).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, (88’ Κοσίδης), Νεντελτσεάρου, Λόπες (62’ Μιτάι), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (62’ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι (62’ Αλμπάνης), Βασιλαντωνόπουλος (88’ Νταντσένκο), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Έλληνα οι διαιτητές του Euro 2024

Ήταν αναμενόμενο, αλλά πλέον κι επίσημο, με την UEFA να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα 51 παιχνίδια...

Στην ίδια κατηγορία