Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ “Πέταξε” για τον τελικό

“Πέταξε” για τον τελικό

0
χάντμπολ

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε το Φίλιππο Βέροιας με 34-26 στο β΄ ημιτελικό του φάιναλ φορ κυπέλλου και αύριο στην Κοζάνη θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην ΑΕΚ, που επικράτησε νωρίτερα του Διομήδη Αργους με 34-25

Με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες και τον ΠΑΟΚ να «απαντάει» δύο φορές στο προβάδισμα που πήρε ο Φίλιππος Βέροιας με +2, ο Δικέφαλος κατάφερε προηγηθεί με 10-7 στο 17:30 βρίσκοντας εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό με Στογιάνοβιτς, Λιάπη, Αποστόλου. Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν τις διόδους προς την εστία του Γκικόφ και με τους Σεϊρεκίδη, Νικολαΐδη, Μέντουριτς διατηρούνταν σταθερά μπροστά (15-10), με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 16-12 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Με τους Στογιάνοβιτς, Σεϊρεκίδη, Λιάπη και Τζωρτζίνη ο Δικέφαλος βρήκε το «αντίδοτο» στην αντίδραση που έβγαλε ο Φίλιππος Βέροιας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και από το 18-17… πάτησε γκάζι και ξέφυγε με 28-19 δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Η διαφορά ασφαλείας έδωσε τη δυνατότητα στον Γούσιο να ανακατέψει την τράπουλα μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής, με τον ΠΑΟΚ να «σφραγίζει» τη νίκη-πρόκριση με  που τον φέρνει για πέμπτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version