Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Πέταξαν» για τον τελικό!

Δημοφιλή

Mετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε τη Νέα Ιωνία με 30-25 και θα διεκδικήσει αύριο (20.15) στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στη Βέροια, που νωρίτερα απέκλεισε σε επίσης αμφίρροπο ημιτελικό την Αναγέννηση Άρτας (23-22).

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 11-10 υπέρ της Νέας Ιωνίας, αλλά το σύνολο του Δ. Πελεκίδη βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένο να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα κάτι που κατάφερε με τις Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου, αλλά και την ταχύτητα που πρόσθεσε η Κουκμίση (13-16 στο 40′). Η πλάστιγγα έμοιαζε να γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ που ανέβασε τη διαφορά (16-21 στο 49′), αλλά η Νέα Ιωνία δεν παράτησε το παιχνίδι και πλησίασε (21-22 στο 53′) και λίγο μετά 23-24. Ο ημιτελικός εξελίχτηκε σε… θρίλερ με την αθηναϊκή ομάδα να κερδίζει πέναλτι 20” πριν το φινάλε και να ισοφαρίζει σε 24-24 στέλνοντας το ματς στην παράταση!

Αμφίρροπη και η πρώτη παράταση με τις Κουκμίση, Χατζηπαρασίδου να βάζουν μπροστά τον ΠΑΟΚ με 24-26, αλλά τη Νέα Ιωνία να μένει «ζωντανή» με την Μανιά για το 25-26. Η εμπειρία, οι περισσότερες λύσεις και η ψυχραιμία του Δικεφάλου έπαιξαν ρόλο στα κρίσιμα σημεία με τις παίκτριες του Πελεκίδη να φτάνουν στο 25-30 και να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία