Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περίπατος στην Ξάνθη και…10-0

Δημοφιλή

Δικαιολογώντας σε απόλυτο βαθμό τα προγνωστικά, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα στην Ξάνθη τη Βασίλισσα Θράκης με 10-0.

Τέσσερα γκολ για την ομάδα του Δικεφάλου πέτυχε η Σπυριδωνίδου, τρία η Πούλιου και από ένα οι Κακαμπούκη, Μήτκου και Μπαξεβάνου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη γηπεδούχο ομάδα και, πιο συγκεκριμένα, τον πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Κουτρουλό για την φιλοξενία και την εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου.

Επιπλέον, ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ξάνθης προσέφερε στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών τιμητική πλακέτα, με την αρχηγό του Δικεφάλου, Ελένη Κακαμπούκη να δωρίζει μια υπογεγραμμένη φανέλα από όλες τις παίκτριες της ομάδας.

Για τις νικήτριες έπαιξαν οι Νάση, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά (85′ Σωτηριάδου), Κωνσταντινίδου (46′ Μπαξεβάνου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Πίτσιου, Σπυριδωνίδου και Πούλιου (64′ Μάρκου).

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Δικέφαλο είναι την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:00 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία