Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περίπατος για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του γυναικείου τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε επί των Αβάντων Χαλκίδας με 0-8. στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός σκοράροντας οκτώ τέρματα στα 28 λεπτά της αναμέτρησης η οποία ολοκληρώθηκε λόγω τραυματισμών των παικτριών των Αβάντων Χαλκίδας, οι οποίοι έκαναν αδύνατη την συνέχιση του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε η Σάπσον στο 2ο λεπτό και μετά από λάθος της τερματοφύλακα έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά η Βαρδαλή διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 9ο λεπτό η Καλέση ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ σκοράροντας για το 0-3. Στο 12ο λεπτό η Βαρδαλή με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε ένα ακόμα τέρμα και έκανε το 0-4.

Τρία λεπτά αργότερα η Καλέση σκόραρε ξανά για το 0-5, ενώ αμέσως μετά ο Δικέφαλος πραγματοποίησε τετραπλή αλλαγή, η Τζούρτζεβιτς πέρασε στην θέση της Σάρον, η Κιουρεξίδου αντικατέστησε την Γιοβάνη, η Καλιεντζίδου μπήκε για να βγει η Μπασούρη και η Ρουμελιώτη πήρε την θέση της Ζώτου.

Από εκεί και πέρα, η Βαρδαλή στο 17ο λεπτό έκανε χατ τρικ και το 0-6 και πέντε λεπτά μετά πέτυχε καρέ τερμάτων για το 0-7 του Δικεφάλου. Στο 26ο λεπτό η Στράντζαλη μπήκε επίσης στην λίστα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 0-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά, την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, απέναντι στα ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Κατεργιαννάκη, Στράντζαλη, Θεοδωράκη, Μαυρίδου, Μπασούρη (15’ Καλιεντζίδου), Καλέση, Ζώτου (15’ Ρουμελιώτη), Γιοβάνη (15’ Κιουρεξίδου), Βαρδαλή, Σάπσον (15’ Τζούρτζεβιτς), Κατσάνου.


Τελευταία νέα

Μεγάλη μαγκιά αυτό που κάνει ο Χατζόπουλος

Μία χρονιά μπορεί να σου στραβώσει αλλά αυτό που συμβαίνει με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι να σε τρελαίνει. Και...

Στην ίδια κατηγορία