Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Περίπατο στο Βόλο με τεσσάρα

Δημοφιλή

Την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με 4-0 από το Πανθεσσαλικό στάδιο επί του Βόλου.

Ντεμπούτο με το Δικέφαλο έκανε ο Σάστρε. Επιπλέον, σε σχέση με το ματς κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης εναντίον της ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τον Μιχαηλίδη αντί του Κρέσπο, τον Τσιγγάρα αντί του Σβαμπ, τον Μπίσεσβαρ αντί του Αουγκούστο και τον Μιτρίτσα αντί του Ζαμπά.

Στο 20΄ ο Μιτρίτσα ανατράπηκε στην περιοχή του Βόλου και ο Παπαπέτρου καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο Κούρτιτς (στο 7΄ είχε και δοκάρι) ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε το σκορ, νικώντας τον Κλέιμαν. Στο 29΄ ο Ινγκασον πέτυχε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, βάζοντας γερές βάσεις για την επικράτηση του Δικεφάλου.

Κι αφού στο διάστημα 60΄-61΄ η ομάδα του Λουτσέσκου έχασε ευκαιρίες με τους Ακπομ και Ζίβκοβιτς, στο 64΄ ο Σάστρε πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Φεράρι είχε προσπάθεια στο δοκάρι και στο 73΄ ο Ακπομ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Bόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87΄ Τερεζίου), Ορόζ (77΄ Σοάρες), Μπαρτόλο (46΄ Ρεγκατέν), Φερνάντεζ (85΄ Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (77΄ Βιεϊρίνια), Σίντκλεϊ, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Κούρτιτς (81΄ Εσίτι), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (72΄ Αουγκούστο), Ζίβκοβιτς (76΄ Ζαμπά), Μιτρίτσα, Ακπομ (81΄ Τσόλακ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία