Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέρασμα με… εξάρα για την Κ17

Δημοφιλή

Ευχάριστο πρωινό για την Κ17 του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν κέρδισε 6-0 την τοπική ομάδα, στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League, παραμένοντας προφανώς στην κορυφή του ομίλου της με 32 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Απόλυτα κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με δοκάρι του Σαπάνη στο 20′, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βρύζας στο 22′ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας για να ολοκληρώσει το ημίχρονο με πληθώρα ευκαιριών που δεν βρήκαν στόχο, ωστόσο.

Η αποτελεσματικότητα των παικτών του Δικεφάλου, βέβαια, εκδηλώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 57′ ο Κεσίδης πάσαρε, ο Πολυκράτης έκανε το 0-1, στο 60′ ο Κεσίδης έβγαλε άλλη μια ασίστ και ο Τσιότας σούταρε για το 0-2.

Στο 64′ το σουτ του Παπαγεωργίου σταμάτησε στο δοκάρι, σε αντίθεση με το σουτ του Τσιότα στο 65′, με το οποίο οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν το τρίτο γκολ τους. Στο 70′ δε, ο Σαπάνης έκανε το 0-4 και στο 82′ ο Τόλιος σκόραρε, έπειτα από την ασίστ του Μύθου. Το έκτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε στο 90′ ο Μύθου, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Τσομπάνη.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπελερής, Τσιότας, Πολυκράτης, Πανικίδης (78′ Κοσίδης), Τσίτσκας, Παπαευθυμίου, Κεσίδης (62′ Τσομπάνης), Σαπάνης, Βρύζας (46′ Μύθου), Παπαγεωργίου (78′ Μυλωνάς), Πολιτάκης (78′ Τόλιος)


Τελευταία νέα

Δεν θέλουν να ακούνε για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Ο άπειρος και με λιγοστές παραστάσεις στο εξωτερικό, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία