Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέρασε τον Κριστιάνο και έγραψε ιστορία σε σημαντική λίστα ο Μέσι

Δημοφιλή

Ο Λιονέλ Μέσι κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ που είχε σημειώσει προηγουμένως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού βρήκε δίχτυα με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στο Στρασβούργο. Η Παρί στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας για 11η φορά στην ιστορία της ύστερα από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Στρασμπούρ για την 37η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκει δίχτυα και να γράφει ιστορία.

Στο 59′ ο Κιλιάν Εμπαπέ έβγαλε με υπέροχο τρόπο ασίστ στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφτασε τα 496 γκολ σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο με 495. Αυτό, παράλληλα, ήταν και το 16ο του τέρμα τη φετινή σεζόν, ενώ το ιστορικό αυτό επίτευγμα με τα 496 γκολ το πέτυχε σε 49 παιχνίδια λιγότερα από τον Πορτογάλο της Αλ Νασρ.

Το συμβόλαιό του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή λήγει το καλοκαίρι και το όνομά του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να συνδέεται με τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και την επιστροφή του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην Παρί, με τον Αργεντινό να εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο «Pulga» ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην πρόταση-μαμούθ που έχει στα χέρια του από τον αραβικό σύλλογο, Αλ Χιλάλ, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Μία ημέρα αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από τους Γάλλους, οι οποίοι τόνισαν πως η μεταγραφή του «Λίο» στην Αλ Χιλάλ θεωρείται «κλεισμένη».


Τελευταία νέα

Με πέντε ιταλικές ομάδες το νέο Champions League

Η Ιταλία εξασφάλισε μία από τις πρώτες δύο θέσεις στον συντελεστή της UEFA για το 2024 και ως εκ...

Στην ίδια κατηγορία