Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέρασε κι από το Αγρίνιο

Δημοφιλή

Μετά την Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Αγρίνιο, νικώντας, έστω και δύσκολα, τον Παναιτωλικό με 2-1, χάρη στα γκολ των Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ.

Το σκορ άνοιξε στο 32’. Μια υπέροχη κάθετη σέντρα του Αουγκούστο βρήκε τον Μιτρίτσα, και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για το Δικέφαλο.

Ο Παναιτωλικός έβγαλε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του στο β΄ μέρος, δυνάμωσε τα άκρα του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 59’, έστω κι από μια στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά, και ο Ντίας από κοντά έκανε το 1-1.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 80΄. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Σφιντέρσκι στην περιοχή, ο Πολωνός έστρωσε στον Σίντκλεϊ, και ο τελευταίος με δεξί σουτ έκανε το 1-2.

Στο 88’, ο νεοεισελθών Καρέλης έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Πασχαλάκη να κάνει φανταστική επέμβαση και να τον νικά εξ επαφής.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους (85΄ Μαλής), Βργκοτς, Χουχούμης, Τσιγγάρας (85΄ Καρέλης), Φλόρες (69΄ Βαρόνε), Ντουάρτε (80΄ Μπαρμπόζα), Ντίας, Μόρσεϊ (46΄ Μεντόζα), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (71΄ Εσίτι), Μουργκ (63΄ Ζίβκοβιτς), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63΄ Μπίσεσβαρ), Ακπομ (71΄ Σφιντέρσκι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία