Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέρασε και περιμένει την κλήρωση

Δημοφιλή

Με τα γκολ που σημείωσαν οι Ζίβκοβιτς (17΄) και Σβαμπ (55΄) ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα στην Τούμπα τη Λίνκολν με 2-0. Έτσι, η oμάδα του Λουτσέσκου τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της με 8 βαθμούς, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ευρωπαϊκή της παρουσία και μετά τις γιορτές.

Η Κοπεγχάγη (2-0 τη Σλόβαν) πρώτευσε με 15 βαθμούς, ενώ οι Σλοβάκοι έμειναν στην 3η θέση με 8 οχτώ βαθμούς. Τελευταία έμεινε η Λίνκολν, που συμπλήρωσε έξι ήττες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (61΄ Λύρατζης), Μιχάι, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (74΄ Τσιγγάρας), Αουγκούστο (67΄ Μπίσεσβαρ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (68΄ Ακπομ).

Λίνκολν: Κόλεϊνγκ, Τοσκάνο, Τσιπολίνα, Λόπες, Σέρτζεντ, Ανόν, Γιαχάγια, Ρονάν (72΄ Καραλέρο), Γουόκερ (65΄ Οκράν), Γκόμεζ, Μπρίτο (78΄ Αράιζα).

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει το Φεβρουάριο στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με στόχο να περάσει στους «16» της διοργάνωσης. Ο αντίπαλος του θα γίνει γνωστός στην κλήρωση της Δευτέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία