Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέρασε από τη Βέροια πριν τα επίσημα

Δημοφιλή

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από την Βέροια, εκμεταλλευόμενος το «ανέβασμα» του στο δεύτερο μέρος και το «παρθενικό», έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, τέρμα του Σίντζι Καγκάβα.

O ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την μετουσιώσει σε κάποια ευκαιρία ή τελική προσπάθεια προς την εστία του Μάρκου Βελλίδη.

Η πρώτη τελική της αναμέτρησης ήρθε από τη γηπεδούχο Βέροια, με τον Μπαϊντού να συγκλίνει από τα αριστερά και να σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στη διάρκεια του αγώνα.

Η πρώτη  καλή στιγμή του ΠΑΟΚ ήρθε στο 16′ της συνάντησης. Ο Μιτρίτσα κέρδισε φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή και αριστερά όπως έκανε επίθεση ο ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας μάλιστα ο ίδιος την εκτέλεση, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία.

Μετά την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, σταδιακά ο ρυθμός έπεφτε με το παιχνίδι να περιορίζεται σε κάποιες μάχες του κέντρου, με τον Άντερσον Εσίτι να αναδεικνύεται νικητής στις περισσότερες από αυτές με χαρακτηριστική ευκολία.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Βέροια σιγά- σιγά πήρε… θάρρος και ανέβασε τις γραμμές της ψηλότερα στο γήπεδο, ψάχνοντας το γκολ.

Μάλιστα δημιούργησε μερικές καταστάσεις μίνι «πολιορκίας» για την εστία του Δικεφάλου, με δύο διαδοχικά κόρνερ, που ωστόσο δεν της έφεραν κάποια σημαντική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια, με το παιχνίδι στην ισοπαλία και το 0-0.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε στο δεύτερο ημίχρονο να ξεκουράσει τη βασική δυάδα των στόπερ του με τους νεαρούς Κυριάκο Γιαξή και Άγγελο Ζήλο να περνούν στη θέση των Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Κρέσπο αντίστοιχα.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από την ίδια αφετηρία με το πρώτο, αφού το παιχνίδι στερούνταν ρυθμού.

Η πρώτη συμμετοχή του, κινητικού, Μιτρίτσα, ολοκληρώθηκε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, για να περάσει στη θέση του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Στο 66′ ο Μουργκ άγγιξε το γκολ. Ο Αυστριακός έπαιξε υπέροχα το ένα-δύο με τον Καγκάβα, και σούταρε με το εξωτερικό, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ιάπωνας ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση «βολής», αλλά το σουτ του, έσπασε στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τη Βέροια και στο 69΄κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε «φάτσα» με τον τερματοφύλακα της Βέροιας που τον ανέτρεψε, και ο Καγκάβα ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για 0-1.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών η Βέροια έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση με έναν πρώην «ασπρόμαυρο». Ο Γιάννης Μυστακίδης βρέθηκε σε πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή, πήρε μια καρφωτή κεφαλιά και υποχρέωσε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε τρομερή επέμβαση για να κρατήσει το «μηδέν».

Στο 88′ ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν ο Μπίσεσβαρ βρήκε με υπέροχη πάσα τον Άκπομ, που δεν ευστόχησε από θέση τετ α τετ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρηση.

Βέροια: Βελλίδης, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου, Μπαϊντού

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Κρέσπο (46′ Γιαξής) , Βαρέλα (46′ Ζήλο), Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Μιτρίτσα (61′ Μπίσεσβαρ) , Καγκάβα (73′ Βιεϊρίνια) , Άκπομ

Διαιτητής Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση με Μπροκάρντο
Επόμενο άρθροΗ νίκη του ΠΑΟΚ σε video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάσος Αναστασιάδης: «Μας ώθησε η δυναμική του ΠΑΟΚ»

Ο εξτρέμ της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάλας του ΠΑΟΚ, Τάσος Αναστασιάδης μιλά στη FORZA για τις εμπειρίες από την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία