Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέλκας σε Κωνσταντέλια: «Μπες και κάνε αυτό που ξέρεις!» (video)

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα, αντικαθιστώντας τον πρώην «ασπρόμαυρο», Δημήτρη Πέλκα, με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του. Μετά το παιχνίδι μίλησε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής υπογραμμίζοντας αρχικά ότι σε κλίμακα 1 εώς 10, η προσμονή του και ο ενθουσιασμός του βρισκόταν στο… μέγιστο.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πάντα διαφέρουν τα όνειρα από την πραγματικότητα. Ήθελα και να σκοράρω στο ντεμπούτο μου, δεν τα κατάφερα, ίσως σε κάποιο άλλο από τα επόμενα παιχνίδια»

Ο «Ντέλιας» αντικατέστησε τον Δημήτρη Πέλκα, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να μιλά για τον συμπαίκτη του στην Εθνική, εκφράζοντας τη χαρά που έκανε το ντεμπούτο του:

«Ένιωσα τη χαρά του Γιάννη, μπορεί να χάρηκα λίγο παραπάνω απ΄ αυτόν καθώς ξέρω πως είναι η πρώτη συμμετοχή στην Εθνική, όλοι το περάσαμε, όλοι το ζήσαμε. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή (της αλλαγής), χάρηκε πολύ και αυτός, φάνηκε στο πρόσωπό του.

Παραλίγο να πετύχει και γκολ, δυστυχώς δεν το έβαλε, όμως είμαι σίγουρος πως θα πετύχει πολλά στο μέλλον, αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μούδιασμα που ένιωσα όταν τραγουδούσα τον εθνικό ύμνο. Ανατριχίλα! Καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα πως αγωνίζεσαι για μία ολόκληρη χώρα, για ένα ολόκληρο Έθνος. Όλο αυτό σου δίνει το κάτι παραπάνω και μπαίνεις στον αγώνα με χίλια!

Με τον Γιάννη ήταν πιο ξεχωριστό, γιατί παίζει στην ομάδα που μεγάλωσα και εγώ. Χάρηκα και εγώ, χαμογέλασα όταν τον είδα, ήθελα να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω. Τα είπα όλα με την αγκαλιά, το μόνο που του είπα ήταν «μπες και κάνε αυτό που ξέρεις».

Δείτε τα όσα είπαν:


Τελευταία νέα

Δεν θέλουν να ακούνε για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Ο άπειρος και με λιγοστές παραστάσεις στο εξωτερικό, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία