Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Θανάσης Πατρικίδης, σχολίασε τη νίκη επί των Νέων Ατρομήτου, τονίζοντας τη σημασία της και την ανάδειξη νεαρών αθλητριών.
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 εκτός έδρας επί των Νέων Ατρομήτου στο Περιστέρι, στοχεύοντας στην επιστροφή στην κορυφή.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Θανάσης Πατρικίδης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη σε εκτός έδρας αγώνα, λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και, παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Μας δόθηκε επίσης η ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες, κάτι που αποτελεί βασικό μας στόχο στο πλαίσιο της διαδικασίας βελτίωσης και ανάδειξής τους. Συνεχίζουμε τη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής με απόλυτη συγκέντρωση και το μυαλό στον επόμενο αγώνα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια».




