Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Πάτησε» τον Ολυμπιακό σε αγώνα-θρίλερ!

Δημοφιλή

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή με 21-20, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριάρχησαν οι δύο άμυνες, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, παίρνοντας γκολ από την περιφέρειά του, 3-0.

Οι «ασπρόμαυροι» βγάζοντας πάθος, συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα καθόλη την διάρκεια του ημιχρόνου, με τον ΟΣΦΠ να μειώνει κατά διαστήματα στο τέρμα, 7-6, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με μπάζερ μπίτερ του Καβουσανάκη διαμόρφωσε το τελικό 10-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον ΟΣΦΠ να είναι εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι με τρία γρήγορα τέρματα, 10-10. Ο Δικέφαλος «έδεσε» την άμυνα του, πήρε ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, συστατικά τα οποία του έδωσαν ξανά το προβάδισμα, 13-11. Οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν αντίδραση, η οποία έφτανε μέχρι και στην ισοφάριση του σκορ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο μπροστά με ένα γκολ, 17-16, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο τελευταίο πεντάλεπτο με κοινή αφετηρία, 19-19. Εκεί, με σημαντικές αποκρούσεις του Μοϊσίλοφ, και ψύχραιμα τέρματα από Κουκμίση και Νικολαΐδη, ο Δικέφαλος πήρε μία πολύτιμη νίκη με 21-20, κάνοντας το 6Χ6 στον δεύτερο γύρο.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία