Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτησε τον Άρη ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε τον Άρη ως τυπικά γηπεδούχος στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, του οποίου και επικράτησε με 19-11!

Καλύτερος στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ο οποίος προηγήθηκε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, όμως ο Κούπμαν έστειλε και πάλι την διαφορά στο +2, 3-1. Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με 3-2, με τον Άρη να μειώνει.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Άρης ισοφάρισε δύο φορές σε 3-3 και 4-4, με τον Κεχαλάρη να δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Δικέφαλο με 5-4. Με άλλο ένα γκολ του Κούπμαν και ένα εύστοχο πέναλτι του Κεχαλάρη οι «ασπρόμαυροι» πήγαν στο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με 7-5.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Άρης ισοφάρισε σε 8-8, όμως ο ΠΑΟΚ Domus Ergo σε εκείνο το σημείο αποφάσισε να… πατήσει το γκάζι και με ένα σερί 5-0 έκανε το 13-8, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 14-9.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo συνέχισε να κάνει ότι θέλει τον Άρη και αφού προηγήθηκε με νταμπλ σκορ (18-9) το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 19-11.

Στα τελευταία τρία λεπτά ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι από τις ακαδημίες του Δικεφάλου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ Domus Ergo, είναι το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 16:00 εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – Άρης: 19-11

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 7-4, 5-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία