Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παράπονα από την διαιτησία έχει ο Παναθηναϊκός

Δημοφιλή

Μια ημέρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης χάρις σε πέναλτι- εφεύρεση, οι «πράσινοι» ζητούν και τα ρέστα για τη φετινή τους αντιμετώπιση από τη διαιτησία, μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους. Στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ενόψει της συνέχειας της σεζόν, η αθηναϊκή ομάδα προσποιείται την… αδικημένη, για διαιτητικές αποφάσεις που άλλαξαν, μετά την απόφαση του VAR.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα θυμάται την, προ μηνών , απευθείας ανάθεση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ματέου Λαόθ, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να κάνει το «άσπρο- μαύρο», συμπεριλαμβάνοντας στα παράπονα του και δύο φάσεις από το ντέρμπι της Τούμπας, χωρίς την παραμικρή ντροπή. Παρενθετικά, αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» έχουν κερδίσει πέντε πέναλτι στις πρώτες επτά αγωνιστικές, και βρίσκονται με διαφορά στην κορυφή της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από τους διαιτητές κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ειδικότερα δε στα τελευταία παιχνίδια παρατηρούνται συστηματικά «ανθρώπινα λάθη» εις βάρος μας σε καθοριστικές φάσεις. Ευτυχώς η σωστή λειτουργία του VAR έχει διορθώσει, έως τώρα, τις αβλεψίες.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

1) Με την ΑΕΚ δόθηκε πέναλτι υπέρ της αντιπάλου ομάδας, αντί για οφσάιντ.

2) Με τον ΠΑΟΚ δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας.

3) Στο ίδιο ματς δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας.

4) Με τον Αστέρα Τρίπολης το καθαρό πέναλτι υπέρ μας, «βαφτίστηκε» επιθετικό φάουλ».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία