Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Παράνομη η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ»

Δημοφιλή

Την αντίθεση της με την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την Super League εξέφρασε, μέσω ανακοίνωσης της η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, χαρακτηρίζοντάς τη ως παράνομη, μιας και αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόβλεψη από το οργανόγραμμα και το καταστατικό του συνεταιρισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ Βόλος είναι κάθετα αντίθετη με την ανακοίνωση της πρόσληψης του κυρίου Κλάτενμπεργκ για τη θέση του συμβούλου, εκπαιδευτή και π… μπλε, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπετε ούτε στο οργανόγραμμα ούτε στο καταστατικό της Λίγκας.

Ως εκ τούτου η πρόσληψή του είναι παράνομη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, τις οποίες πραγματικά χρειαζόμαστε, γιατί δυστυχώς αντί να ασχολούμαστε με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ασχολούμαστε με τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος το μόνο που κατάφερε όσο βρισκόταν στην ΚΕΔ ήταν να δημιουργήσει Κουτσιαύτηδες και Παπαπέτρους, με σκοπό να κερδίζουν οι «μεγάλοι» ώστε να μην διαμαρτύρονται.

Ας ελπίσουμε ότι από δω και στο εξής τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι το κυρίαρχο θέμα μας και όχι η εύνοια του κάθε Κλάτενμπεργκ».


Τελευταία νέα

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου!

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και...

Στην ίδια κατηγορία