Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παράξενες σκέψεις Αυγενάκη για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Δημοφιλή

Παρά το γεγονός ότι όλες οι αθλητικές συναντήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά και φυσικά με την παρουσία θεατών, παράξενες φήμες κυκλοφορούν με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη και το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, ο υπουργός αθλητισμού εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι αγώνες του κυπέλλου αυτής της Τετάρτης κεκλεισμένων των θυρών, υπό τον φόβο της μετάδοσης του κορονοϊού, επειδή υπάρχουν -λέει- κρούσματα στη Θεσσαλονίκη! Φοβερά πράγματα…

Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στη διεξαγωγή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε άδεια Τούμπα κι αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται κανείς, ίσως πλην του Αυγενάκη και του Ολυμπιακού, που λογικό είναι να προτιμούσε να παίξει σε άδειο γήπεδο.

Απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες και θα πρόκειται για άλλη μια ενέργεια του Αυγενάκη, που όποτε έχει παρέμβει σε θέματα ποδοσφαίρου, μόνο αρνητικές επιπτώσεις υπήρξαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία