Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαδόπουλος: «Η ομάδα γυναικών να βρεθεί κάτω από τη σκέπη της ΠΑΕ» (video)

Δημοφιλή

Για τη νέα κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών μίλησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο «στοίχημα» της διάκρισης στο Champions League, αλλά και για την αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε, στην κάμερα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Θέλαμε να κάνουμε μια νεανική ομάδα, η οποία θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια με κάποιες ποιοτικές προσθήκες να πρωταγωνιστήσει και στο Champions League. Πήραμε τον «αφρό» από την αγορά κι έχουμε μια τρομερή ακαδημία, η οποία έρχεται από πίσω και έχουν δείξει ότι θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και στην πρώτη ομάδα. Όπως είδατε, ήδη πήραν το πρωτάθλημα με τη Β’ ομάδα. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα συνεχίζουμε να παίρνουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και το επόμενο στοίχημα είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Για τη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το τμήμα Γυναικών:

«Αυτή η γιορτή είναι μια επιτυχία της ανδρικής ομάδας (σ.σ. η φιέστα στην Τούμπα). Αν δεν είχαμε τη δική τους τεχνογνωσία δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα έχουμε πραγματικά τη βοήθεια της ΠΑΕ. Εγώ είμαι στο Δ.Σ. της και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Βοηθούν πάρα πολύ το τμήμα και θα ήταν χαρά μας να έρθει σύντομα η ομάδα γυναικών κάτω από τη σκέπη της ΠΑΕ. Νομίζω ότι θα κάνει θαύματα αν γίνει αυτό».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία