Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τότε επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Εθνικών ομάδων κινείται παγκοσμίως το ποδόσφαιρο, καθώς υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή μετράει… απουσίες για την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Σήμερα (26/9) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουρινάμ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (δείτε εδώ), οπότε θα επιστρέψει στο ρόστερ του Δικεφάλου για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι.

Η αυριανή (27/9) ημέρα είναι αρκετά σημαντική για τους περισσότερους διεθνείς του ΠΑΟΚ, καθώς πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, έχοντας μάλιστα σημαντικά παιχνίδια. Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάσμιν Κούρτιτς, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Οι παραπάνω παίκτες θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αύριο και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη ενόψει της επανέναρξης της Super League. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τους προγραμματισμένους αγώνες με τις Εθνικές τους ομάδες. Ειδικότερα, Ο Τιάγκο Ντάντας έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Πορτογαλίας U-21 το περασμένο Σάββατο (24/9) και δεν έχει άλλη αναμέτρηση να δώσει.

Τις υποχρεώσεις τους για την Εθνική Ελπίδων έχουν ολοκληρώσει και οι Παναγιώτου, Δαρέλας, Κουτεντάκης, Μπαλωμένος και Κωνσταντέλιας. Η ομάδα νέων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αντιμετώπισε στο πλαίσιο φιλικού αγώνα την Πολωνία την προηγούμενη Παρασκευή (23/9). Αρκετοί παίκτες, λοιπόν, έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής, ενώ σταδιακά από την Τετάρτη (28/9) θα αρχίζει να γεμίζει και πάλι η Νέα Μεσημβρία.


Τελευταία νέα

Tι είπε ο Βόκολος στον Κωνσταντέλια

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του αγώνα είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον «Ντέλια». Πιο...

Στην ίδια κατηγορία