Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«ΠΑΟΚ, η ομάδα της καρδιάς μου!»

Δημοφιλή

Παρούσα στις δυο διαδοχικές ανόδους, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου έκανε πράξη το μεγάλο της όνειρο, καταφέρνοντας να φτάσει στην μεγάλη κατηγορία με τον αγαπημένο της ΠΑΟΚ. Η νεαρή λίμπερο του Δικεφάλου μιλάει “Τετ Α Τετ” στη FORZA για τους υψηλούς στόχους τον «ασπρόμαυρων» αλλά και το όνειρο της Εθνικής Ελλάδος.

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το βόλεϊ; Σε ποια ηλικία;

«Όταν ήμουν 8 χρονών έτυχε να δω έναν αγώνα βόλεϊ στην τηλεόραση και μου άρεσε. Έτσι είπα στους γονείς μου να με πάνε για το δοκιμάσω σε μια ομάδα, στο Ωραιόκαστρο. Εκεί κατάλαβα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Συνεχίστηκε και είχα γρήγορη εξέλιξη στα ηλικιακά τμήματα της ομάδας».

Πότε κατάλαβες ότι υπάρχει… μέλλον και ότι μπορείς να το ακολουθήσεις σοβαρά;

«Στην πρώτη μου κλήση στα κλιμάκια της Εθνικής, στα 13. Είχα, και έχω ακόμα μεγάλη όρεξη για το βόλεϊ και με εκείνη την κλήση άρχισα να καταλαβαίνω πως  θέλω να τα δώσω όλα, για να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται».

Μαζί με τον ΠΑΟΚ, κάνεις και εσύ την πρώτη σου παρουσία στην «μεγάλη» κατηγορία. Υπάρχει άγχος ή ενθουσιασμός;

«Δεν υπάρχει κανένα άγχος, έχω μόνο ενθουσιασμό. Ήταν όνειρο να φτάσω στην Α1. Υπήρχαν πολλές φορές που έφτανα στο σημείο να πω ότι ίσως να μην τα καταφέρω, αλλά δεν ήθελα να τα σταματήσω. Για εμένα είναι τεράστια ευχαρίστηση που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ και από εδώ και πέρα ότι παραπάνω πετύχω είναι καλοδεχούμενο».

Μετά την συμμετοχή στην Α1, που βάζεις τον πήχη;

«Το μεγάλο όνειρο που απομένει πλέον είναι να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην Εθνική Γυναικών. Δουλεύω σκληρά, μέρα με την μέρα για αυτό και ελπίζω πως κάποτε θα το καταφέρω».

Διανύεις την τρίτη σου σεζόν στον ΠΑΟΚ, τι κρατάς από την ως τώρα παρουσία;

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου από μικρή. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζω για αυτή την ομάδα. Φυσικά κρατάω τις ανόδους τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων αλλά και την συνεργασία με τις συμπαίκτριες μου. Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να δουλεύω μαζί τους, είναι κάτι που μου δίνει πάρα πολλά πράγματα».

Ποιοι είναι οι στόχοι αναφορικά με την σεζόν που έρχεται;

«Γενικότερα στην ομάδα υπάρχει κίνητρο, σε κάθε αγώνα και στην προπόνηση για μια θέση στην εξάδα. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά μέσα από την δουλειά θα τους πετύχουμε. Ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε, και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα σαν ομάδα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Το πρόγραμμα μου είναι αρκετά γεμάτο, αφού παράλληλα με το βόλεϊ, είμαι στο τέταρτο έτος στα ΤΕΦΑΑ. Η ημέρα ξεκινάει με μάθημα στην σχολή, στην συνέχεια προπόνηση, σπίτι και… ξανά προπόνηση. Πάνω κάτω αυτό είναι το πρόγραμμα μου αλλά δεν παραπονιέμαι, μιας και τα αγαπώ και τα δυο εξίσου».

Μέσα σε αυτό το γεμάτο πρόγραμμα, υπάρχει ελεύθερος χρόνος;

«Είναι αρκετά περιορισμένος, αλλά κάνω πράγματα που μου αρέσουν και δεν θέλω να τα αφήσω. Οπότε θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ, να τον αξιοποιώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Επίσης, θα κάτσω να δω κάποια σειρά, να ακούσω μουσική,  ήρεμα πράγματα».

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες- σειρές;

«Μου αρέσουν κυρίως οι ταινίες δράσης, τύπου “Fast and Furious”. Από σειρές, μου αρέσει αρκετά το “Lucifer” και το “Walking Dead”».

Αγαπημένο είδος μουσικής;

«Ακούω τα πάντα, αλλά κατά βάση ελληνικά».

Θα έλεγες ότι είσαι φίλαθλος; Σου αρέσει να παρακολουθείς κάποιο άθλημα;

«Ναι, πέραν του βόλεϊ μου αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και μάλιστα πηγαίνω στο γήπεδο, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Εκτός του ποδοσφαίρου, μου αρέσει και το χάντμπολ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία

Όλη η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες...

Στην ίδια κατηγορία