Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Γκαρσία μαζί και στο μέλλον

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ οργανώνεται και συνεχίζει να βάζει τις βάσεις για τη δημιουργία μίας νέας, πολύ καλής ομάδας. Ο ΠΑΟΚ Β ετοιμάζεται και είναι σχεδόν βέβαιο ότι προπονητής σε αυτή την ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στον βόρειο όμιλο της SuperLeague 2, θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία!

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την πρόταση στον Γκαρσία λίγες ημέρες μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν. Αφού πέρασαν δύο εβδομάδες, το επόμενο βήμα για την οριστική συμφωνία της ΠΑΕ με τον Γκαρσία, έγινε μέσα από συνάντηση, λίγο πριν ο Ουρουγουανός βρεθεί στην Αθήνα για τη σχολή προπονητών. Μέσα από πρωτοβουλίες κορυφαίων στελεχών της ΠΑΕ και συγκεκριμένες κινήσεις του γενικού διευθυντή των ακαδημιών Βαγγέλη Πουρλιοτοπουλου, έγινε η επαφή και ο Γκαρσία έδειξε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Κάπως έτσι στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα, θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, αλλά και της λειτουργίας αυτής της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γκαρσία θέλει να είναι πολύ ξεκάθαρο το πλαίσιο λειτουργίας του ΠΑΟΚ Β, αλλά και οι συνθήκες συνεργασίας με την πρώτη ομάδα σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι στη δεύτερη συνάντηση η ΠΑΕ και η τεχνική ηγεσία θα μπουν σε λεπτομέρειες που θα αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας. Στόχος και των δύο πλευρών είναι να ξεκαθαρίσουν άμεσα τα όποια ζητήματα σχετίζονται με το ρόστερ και τους παίκτες που θα παίζουν στην πρώτη ομάδα, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούν και στον ΠΑΟΚ Β.

ΠΑΟΚ και Γκαρσία είναι δεδομένο ότι έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν και σε αυτή την ομάδα και πλέον απομένουν τα τυπικά, τα οποία όμως έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί και επίσημα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ Β από τον Πάμπλο Γκαρσία, θα ξεκινήσουν και οι επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ.

Ο Γκαρσία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια αφού και εκείνος θα συμμετέχει στις συζητήσεις με τους νεαρούς παίκτες της πρώτης ομάδας οι οποίοι θα αγωνιστούν και στον ΠΑΟΚ Β. Είναι ξεκάθαρο ότι θα χρειαστούν αρκετές επαφές ώστε κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές να καταλάβουν πώς και το δικό τους συμφέρον είναι να παίξουν μερικές φορές (ή όσο χρειαστεί) και στον ΠΑΟΚ Β.

Η ΕΔΡΑ

Θέμα υπάρχει και με το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα όταν αγωνίζεται. Και όμως αυτή τη στιγμή άλλη λύση εκτός του Καυταντζογλείου δεν διαφαίνεται, αφού τα άλλα της πόλης δύσκολα θα πάρουν άδεια. Ίσως μόνο εκείνο της Καλαμαριάς να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Το εγχείρημα των Β ομάδων είναι κάτι νέο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πιο σύνθετο κομμάτι έχει να κάνει με τη συνεργασία πρώτης και δεύτερης ομάδας. Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αναθέσουν την ευθύνη επαφής και συνεργασίας σε συγκεκριμένους ανθρώπους από την τεχνική ηγεσία των μεγάλων, αλλά και του ΠΑΟΚ Β. Όλα δείχνουν ότι την καθημερινή επαφή θα αναλάβουν Μίροσλαβ Σνάουτνσερ και Παντελής Κωνσταντινίδης. Οι δύο θα συνεργάζονται για όλα τα θέματα παικτών θα αφορούν τις δύο ομάδες που θα έχουν άμεση επαφή και θα ανταλλάσσουν παίκτες, κάτι που εξάλλου ορίζεται και από τον κανονισμό. Θυμίζουμε ότι στον ΠΑΟΚ Β θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται παίκτες κάτω των 23 και πέντε πάνω από αυτή την ηλικία.

Κ19 ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Σύλλογος έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορεί να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ Β παρ’ όλα αυτά μέσα στις συζητήσεις που έχουν γίνει τέθηκε και μεταγραφικό θέμα ενίσχυσης. Θυμίζουμε ότι η κ19 του Στέλιου Μαλεζά θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα που γίνεται για τη Superleague και ο ΠΑΟΚ Β θα έχει ανάγκη να καλύψει κάποια κενά που ήδη διαπιστώθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία σήμερα Τετάρτη 24/4 στην ομώνυμη πόλη για την 7η αγωνιστική των Play Off της...

Στην ίδια κατηγορία