Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ, εσύ να προχωράς…

Δημοφιλή

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Τρίτη φετινή νίκη για το γνωστό ΠΑΟΚ. Κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο ο Δικέφαλος, όπως και κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αναποτελεσματικός ωστόσο μπροστά στην αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα η νίκη να είναι… πύρρειος!

Η…  δουλειά βέβαια έγινε! Οι «ασπρόμαυροι» πρόσθεσαν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, έφτασαν στους δέκα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, στο +2 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, στο +3 από Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Άρη και στο +4 από την ΑΕΚ!

Με τον Καλέντ Νάρεϊ να καταγράφει την δεύτερη ασίστ του στο φετινό πρωτάθλημα και τον Γιάσμιν Κούρτιτς το δεύτερο γκολ του, οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου επουδενί δεν εντυπωσίασαν, επουδενί δεν ήταν ούτε πειστικοί ούτε πιεστικοί όπως στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος! Ωστόσο, ήταν και πάλι… ομάδα, επιδεικνύοντας μεγάλη θέληση για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τη «γκέλα» με τον Άρη!

Έχοντας απέναντί του μια Λαμία που «στάθηκε» πολύ καλύτερα στο χορτάρι της Τούμπας απ΄ό,τι ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ έδωσε αρκετά… δικαιώματα στο πρώτο ημίχρονο και λιγότερα στο δεύτερο, πετώντας στα «σκουπίδια» πολλές ευκαιρίες για να «σβήσει» το παιχνίδι, όπως το τετ α τετ του Νάρεϊ και η σέντρα – σουτ του Ντάντας στο πρώτο ημίχρονο, τα… τσαφ των Νάρεϊ και Μπράντον στο δεύτερο, μεταξύ άλλων!

Είπαμε όμως. Το μεγάλο διακύβευμα για το Δικέφαλο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να βρίσκεται στους 13 βαθμούς το βράδυ της επόμενης Κυριακής, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στη διακοπή του πρωταθλήματος ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να βρει τις απαιτούμενες λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, εάν θέλει να βλέπει την ομάδα του να παραμένει σε υψηλές τροχιές!

Για να συμβεί αυτό, σε ατομικό επίπεδο θα πρέπει ο Νέλσον Ολιβέιρα να βρει τον καλό εαυτό του, να βρεθεί – επιτέλους – η απαιτούμενη λύση στη θέση «10» και να αρχίσει να καταγράφει γκολ και ασίστ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σε ομαδικό επίπεδο δε να αρχίσει ο Δικέφαλος να είναι πιο λειτουργικός τόσο από τις πτέρυγες όσο και από τον άξονα!

Εν κατακλείδι, από το σημερινό βράδυ θα κρατήσω τη νίκη! Όσοι… στενοχωρήθηκαν, λίγη υπομονή! Μπορεί να… χαρούν την επόμενη Κυριακή, σε τρεις εβδομάδες, σε έναν μήνα, ποιος ξέρει! Όσοι δεν ικανοποιήθηκαν δε από το ποδόσφαιρο που πρόσφερε ο Δικέφαλος, μπορούν να… θαυμάζουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη και την ΑΕΚ!

Όσοι βρέθηκαν πάντως και χθες στην Τούμπα, έστειλαν απλόχερα τη θετική ενέργειά τους στους «ασπρόμαυρους» και στο τέλος τους χειροκρότησαν θερμά, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ούτε χθες η ομάδα που θέλουν οι απανταχού οπαδοί του, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!

Προηγούμενο άρθροΛουτσέσκου για όλα
Επόμενο άρθρο«Το αξίζαμε»


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία