Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Wednesday, March 11, 2026

ΠΑΟΚ: Ανεβαίνουν Ότο και Κόλεϊ!

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του 2024 κόντρα στον Ατρόμητο (22/12, 19:30) προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον Γιόνι Ότο να ανεβάζει «στροφές», ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Ομάρ Κόλεϊ, σε αντίθεση με τον Τόμας Μουργκ, ο οποίος προπονήθηκε μόνος του.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα συνεχίζεται, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να κλείσει με νίκη το 2024.

To πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε τέσσερις μικρές εστίες, ενώ στη συνέχεια ο προπονητής έδειξε κάποια πράγματα στους παίκτες σχετικά με τις μεταβάσεις και την ανάπτυξη. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Τόμας Μουργκ. Με την ομάδα δούλεψε σε όλη την προπόνηση ο Ομάρ Κόλεϊ.

Το Σάββατο (21.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Σπείρα έπεισε ηλικιωμένη vα τοποθετήσει κοσμήματα και λίρες αξίας 100.000 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε γυναίκα με τους δράστες να της αποσπούν κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας άνω των 100.000 ευρώ,...

Στην ίδια κατηγορία